Done and dusted - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu Done and dusted - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu

Done and dusted

Door: Ralph

Blijf op de hoogte en volg Ralph

08 September 2009 | Noorwegen, Sandefjord

Na ongeveer een maand is de eerste examen periode voorbij. Gisterenmiddag zat ik op het vliegveld van Kopenhagen en kreeg daar via een sms te horen dat ik geslaagd ben voor alle vakken. Dat was een opluchting. Ik vreesde dat ik bijvoorbeeld een 7,4 gehaald zou hebben voor een vak, in plaats van de minimale 7,5. Maar gelukkig lagen alle cijfers boven de minimale 7,5.

Van mijn 18 klasgenoten, zijn er 17 geslaagd voor alle vakken. Iets wat in de hele geschiedenis van deze school nog nooit gebeurt is. Het klassen gemiddelde ligt zelfs op een 9!

Nu is het weer terug naar de schoolbanken, voor de komende 4 weken. 4 tot 5 dagen per week van 8:00 tot 16:00. Er valt nog een hoop te doen. Over 4 weken gaan de 3 weken 'lesvrij' weer in en moet ik daarna mij weer opnieuw melden op de examens.
Navigatie leraar Kim, vond het leuk om de eerste week te beginnen met een test. Ik vrees dat het niet zo goed zal gaan, na 4 weken zonder oefening. Maar we gaan het proberen.

Weltrusten!

• 08 September 2009 - 20:09

Papa Kees:

Ralph gefeliciteerd en volhouden zo! Ik zal de foto's van je helikopter verrichtingen zo snel mogelijk opsturen. Wat een mooi land is Noorwegen toch.

• 08 September 2009 - 21:17

Matthijs:

Gefeliciteerd kerel! Zal flink wat studeren gekost hebben :-).

• 09 September 2009 - 06:31

Steffie:

Hoi pilootje,
    Ik ben trots op je!

• 09 September 2009 - 07:45

Robpie:

Hé Ralph,
    Top man, gefeliciteerd hè!
    Ik was altijd al blij met een 5,5 ;) maar jij moet gewoon een 7,5 halen..
    hoeveel examenperiode's volgen er nog??

• 09 September 2009 - 13:23

Ralph:

Nog één examen periode in oktober en dan is het alleen nog maar vliegen.

• 09 September 2009 - 14:24

Jaap:

Het is groots en meeslepend, eerlijk gezegd had ik niets anders verwacht. Van harte gefeliciteerd

• 09 September 2009 - 19:14

Wies:

Hoi Ralph,
    Gefeliciteerd, harstikke goed zeg.
    gr

• 12 September 2009 - 16:00

Mireille:

hei paa deg! super zeg, dat je alles gehaald hebt. hoop dat je snel weer veel de lucht in mag!

• 17 September 2009 - 12:17

Anja:

Ralph, ook via je reisverslag gefeliciteerd. Schandalig laat maar uit een goed hart. Trots toen ik je zag vliegen en stunten een maand terug en nu weer.Flying Dutchman!, nu nog achteruit vliegen ha, ha!