De examens - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu De examens - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu

De examens

Door: Ralph

Blijf op de hoogte en volg Ralph

06 Augustus 2009 | Noorwegen, Sandefjord

Morgen is mijn laatste schooldag voor de examens. De examens beginnen 31 augustus en duren tot en met 4 september. Nu ben ik 3 weken lesvrij om met mijn neus in de boeken te hangen en oefen vragen te maken op internet.

Morgenmiddag vertrek ik voor een week naar Nederland, om daar te studeren. Zondag 16 augustus vertrek ik voor een week naar Fagernes. Een klein vliegveld hoger in Noorwegen, waar we veel kunnen vliegen. Dan is er nog één week met herhalingsles en daarna gaan we zien of ik het echt kan.

Inmiddels heb ik weer aardig wat keren mogen vliegen. Momenteel train ik op autorotaties, dat betekent zonder motorkracht naar beneden zweven.

Een tweede klasgenoot is vandaag solo gegaan, daar van kun je hier een filmpje bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=qaMzxWdURpo

Tot in september! (met goede resultaten hoop ik)

• 06 Augustus 2009 - 13:33

Papa Kees:

Leuk filmpje Ralph vooral de felicitaties van de brandweer. Nu leuk, maar van de winter lijkt me iets minder.

• 07 Augustus 2009 - 20:27

Jeannette:

Hoi Ralph, leuk weer eens iets van je te lezen. Gelukkig dat je weer de lucht in mocht/kon; zie je nou wel...
    Zien jullie dit weekend misschien.

Groetjes!