Burning the midnight oil - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu Burning the midnight oil - Reisverslag uit Sandefjord, Noorwegen van Ralph Rietveld - WaarBenJij.nu

Burning the midnight oil

Door: Ralph

Blijf op de hoogte en volg Ralph

18 April 2009 | Noorwegen, Sandefjord

Ik weet het, ik zou eigenlijk al in bed moeten liggen. Maar Noorwegen slaapt nog niet en een aantal zitten nog aan hun bier en achter mijn computer laat Kelly Jones van de Stereophonics zijn sigarettenstem horen.

De paasvakantie is voorbij, sneller dan ik had gewild. Maar het was erg leuk om bekende gezichten te zien en natuurlijk om bij Steffie te zijn. Het heerlijke weer heeft ons alle dagen buiten huis weten te houden. Ik hoop dat alle lezers en lezerinnen ook een fijn Pasen gehad hebben.

De week zit er weer op. Dat betekent weer fijn zelf studeren. Ik mag mij gaan verblijden met navigatie en als ik heel braaf ben nog wat wolkenkunde met meteorologie: stratus, cumulus, cirrus en zo verder. Volgende week heeft twee 'vrije' dagen die hopelijk een vlucht inhouden voor mij.

Voor deze keer heb ik ook een filmpje. Binnen een paar minuten met Windows Movie Maker in elkaar gezet, dus verwacht geen Steven Spielberg kwaliteit (voor Shannon Peter Jackson). Bekijk hem hier: http://www.youtube.com/watch?v=_UAHkh3Obc4

Als toegift nog twee foto's. Op de eerste foto zie je hoe de wand van het over liggend gebouw door een paar studenten wordt gebruikt als beamerscherm (The Kings of Queens, saai!) en tweede is een vlugge foto van een klein gedeelte van het vliegveld.

Kelly Jones is gaan slapen en ik ga zijn voorbeeld volgen. Tot ziens allemaal en hallo Jeannette!

• 18 April 2009 - 06:15

Jeannette:

Hoi Ralph,

Leuk om je weer even te hebben gezien. Je schrijft erg goed en leuk hoor!

Je moet veel studeren, maar troost je: wij moeten ook nog heel veel doen, dit jaar.That's life!

Ik hoop dat het in Noorwegen nu ook een beetje warmer en mooier weer is; kun je nog beter vliegen.

Groetjes!!!

• 18 April 2009 - 17:16

Steffie:

Ik vond het ook superleuk afgelopen weekend!! Jammer dat ik je nu weer moet missen, maar zoals je me iedere keer weer zegt, nog maar 3 weken en dan ben ik weer bij je. Blegh, stereophonics, Noorse smaak? Je kunt nog beter naar een zingende zaag luisteren! Leuk filmpje, ik wil er bij zijn als je je eerste solo-vlucht maakt! Dan neem ik vrij van mijn werk! XXXX

• 18 April 2009 - 17:23

Ralph:

Een zingende zaag is ook best mooi :) Ik hoop ergens in september of oktober m'n eerste solo vlucht te maken. Het filmpje is van een zombie die hier rondloopt. Ik heb al meerdere malen gedag gezegd tegen hem, maar hij zegt niets terug en kijkt dan langs me heen.

• 19 April 2009 - 18:54

Papa Kees:

Hoi Ralph,
    Ik heb eigenlijk niet zoveel te melden, maar laat op deze manier weten, dat ik het toch iedere keer weer leuk vind om wat van je te horen en foto's en filmpjes te zijn. Misschien een domme vraag maar waar slaat de titel van je verhaal op? Of is dat een of andere uitdrukking? We hebben het hele weekend in de tuin gewerkt en krijgen over 2 weken een kas waar we tomaten, komkommers, sla, enz enz kunnen kweken. De buurman is 2 dagen met iemand met een kraan bezig geweest en alle trope is afgevoerd en een aantal bomen gerooid zodat we er nu een heel mooi plekje voor hebben. Als je de volgende keer komt, hoop ik iets aan te kunnen bieden.
    Groeten,
    Papa Kees

• 21 April 2009 - 14:24

Shannon & Arjen:

Heey Ralph,

Doe je wel een beetje voorzichtig hoog in de lucht? En wie weet zien we je volgende keer als je weer in het land bent.

Liefs,
    'lezer' Arjen en 'lezerin' Shannon ;)

• 22 April 2009 - 15:15

Snoek:

En Nala?

• 29 April 2009 - 11:42

0ma:

Het wordt hoog tijd dat ik ook eens reageer op je leuke stukjes!!
    Het heeft natuurlijk even geduurd voordat ik wist hoe het werkt, maar nu weet ik het!
    Ik ben erg blij dat alles naar wens gaat
    groetjes
    Oma